Pauline’s Tuinavontuur posted this photo on 1/5/21, 5:12 PM, 49 people liked it and 0 left a comment.Used 27 hashtags, such as tuin , tuinieren , natuurindetuin .

photo by Pauline’s Tuinavontuur with descriptionMet kerst was de deur uit mijn kasje gewaaid. Vandaag kon ik hem er weer in rollen gelukkig. 
Ik moet de kas nog even poetsen en ik wil er graag een plank in maken om te kunnen zaaien. 

Ik maak niet echt een moestuinplan, want ik kijk wel waar ik groenten tussen de vaste planten kan zetten en welke potten ik kan vullen. Vorig jaar was ik een beetje laat met zaaien en dat wil ik dit jaar wel anders doen, dus daar maak ik deze week een plannetje voor.
Met kerst was de deur uit mijn kasje gewaaid. Vandaag kon ik hem er weer in rollen gelukkig. Ik moet de kas nog even poetsen en ik wil er graag een plank in maken om te kunnen zaaien. Ik maak niet echt een moestuinplan, want ik kijk wel waar ik groenten tussen de vaste planten kan zetten en welke potten ik kan vullen. Vorig jaar was ik een beetje laat met zaaien en dat wil ik dit jaar wel anders doen, dus daar maak ik deze week een plannetje voor. #tuin #tuinieren #natuurindetuin #tuinontwerp #tuininspiratie #tuinfotografie #natuurtuin #permacultuur #groenevingers #mijntuin #biodiversiteit #ecologischtuinieren #tuinleven #levendetuin #garden #naturegarden #gartenliebe #gardeninspiration #gardenlover #gardenlife #gardensofinstagram #siertuin #bloementuin #kruidentuin #miniboomgaard #fruittuin #voedselbos

share

Subscribe to our notifications

Join the community of users with the latest news from all social networks!