Colinda Mans posted this photo on 2/26/21, 11:32 AM, 12 people liked it and 3 left a comment.

photo by Colinda Mans with description
                      Een tijdje geleden heb ik de hulp in geroepen van Manda Gritter van PicturePower. Ik wilde graag op een heldere manier in beeld brengen wat iemand kan verwachten van een coachtraject bij mij. Deze fijne samenwerking heeft een prachtige praatplaat opgeleverd, een resultaat waar ik erg blij mee ben!

Natuurlijk ben ik juist ook heel benieuwd naar jouw reactie. Ik hoor graag wat deze praatplaat bij jou oproept. Dus voel je vrij en uitgenodigd om te reageren, ik ben er je dankbaar voor!
Een tijdje geleden heb ik de hulp in geroepen van Manda Gritter van PicturePower. Ik wilde graag op een heldere manier in beeld brengen wat iemand kan verwachten van een coachtraject bij mij. Deze fijne samenwerking heeft een prachtige praatplaat opgeleverd, een resultaat waar ik erg blij mee ben! Natuurlijk ben ik juist ook heel benieuwd naar jouw reactie. Ik hoor graag wat deze praatplaat bij jou oproept. Dus voel je vrij en uitgenodigd om te reageren, ik ben er je dankbaar voor!

share


comments

@marjolijn_groendijk Mooi omschreven Marjolijn! Het is inderdaad een proces en een persoonlijke route 😊☀️

marjolijn_groendijk

Wat leuk gedaan! Dat het een bepaald proces is. Een persoonlijke route die moet je bewandelen en obstakels moet tackelen om uiteindelijk jezelf te vinden. 🔥