@colindamans.nl

@colindamans.nl

Persoonlijke ontwikkeling, zelfontdekking, (levens)vragen, inspirator, enthousiast, geluk, positief, vrienden, reizen, delen, genieten, spiritueel

followers count: 210
followers rank: 0
likes count: 662
like rank: 0

Account rate

Mathematical model that shows the popularity of an account relative to others.

Statistics

0
Average likes per post
0
Average comments per post

Photos and videos ratio

0%videos
100%photos
VERBAND PESTEN EN EMOTIONELE VERWAARLOZING
 
Vandaag is het de internationale dag tegen pesten. Goed dat hier aandacht voor is! Jaren heb ik te maken gehad met pesten. Of beter gezegd, jaren ben ik gepest geweest. Geen fijne tijd kan ik je zeggen. En ook niet fijn: het heeft me tot ver in mijn volwassen leven achtervolgd en beperkt om te durven zijn en laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Nu ben ik niet het type om in de verwijten te schieten, want ik weet dat dit niet helpt of iets oplost. Wel ga ik graag op zoek naar de oorzaak, naar de bron van iets. Zo ook bij pesten. En ik denk een belangrijke bron als oorzaak van pesten gevonden te hebben. 

Lees hierover in mijn nieuwste artikel. De link naar het artikel vind je in mij bio.

@colindamans.nl

VERBAND PESTEN EN EMOTIONELE VERWAARLOZING Vandaag is het de internationale dag tegen pesten. Goed dat hier aandacht voor is! Jaren heb ik te maken gehad met pesten. Of beter gezegd, jaren ben ik gepest geweest. Geen fijne tijd kan ik je zeggen. En ook niet fijn: het heeft me tot ver in mijn volwassen leven achtervolgd en beperkt om te durven zijn en laten zien wie ik ben en waar ik voor sta. Nu ben ik niet het type om in de verwijten te schieten, want ik weet dat dit niet helpt of iets oplost. Wel ga ik graag op zoek naar de oorzaak, naar de bron van iets. Zo ook bij pesten. En ik denk een belangrijke bron als oorzaak van pesten gevonden te hebben.  Lees hierover in mijn nieuwste artikel. De link naar het artikel vind je in mij bio.

Hoe leuk is dat!?! Nog maar net begonnen op mijn nieuwe plek in de Techumerpleats en dan meteen al door 058Online geïnterviewd worden over mijn werk! Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Nieuwsgierig: bekijk het filmpje: 
Link in bio!

En over mijn werk en de Techumerpleats gesproken, vanaf deze week start ik weer met mijn workshops, ook in de Techumerpleats. Aankomende woensdag begin ik met de workshop ‘Mindfulness de basis’. De week daarna de geef mijn welbekende workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’. 

De rest van de agenda vind je op mijn website: 
https://colindamans.nl/agenda/

Meer informatie of aanmelden: bel of app via 06-43298339 of mail naar info@colindamans.nl. 

Je bent van harte welkom!

@colindamans.nl

Hoe leuk is dat!?! Nog maar net begonnen op mijn nieuwe plek in de Techumerpleats en dan meteen al door 058Online geïnterviewd worden over mijn werk! Ik ben er in ieder geval erg blij mee. Nieuwsgierig: bekijk het filmpje: Link in bio! En over mijn werk en de Techumerpleats gesproken, vanaf deze week start ik weer met mijn workshops, ook in de Techumerpleats. Aankomende woensdag begin ik met de workshop ‘Mindfulness de basis’. De week daarna de geef mijn welbekende workshop ‘Ontdek je innerlijk kompas’. De rest van de agenda vind je op mijn website: https://colindamans.nl/agenda/ Meer informatie of aanmelden: bel of app via 06-43298339 of mail naar info@colindamans.nl. Je bent van harte welkom!

Colinda Mans, praktijk voor coaching en begeleiding
Door Corona en de maatregelen hebben met name mijn workshops en training stil gelegen, maar daarin komt nu verandering! Ik start namelijk weer met het geven van workshops. Live (dus niet online) en in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers. 
. 
Op woensdag 14 april van 09.00-11.00 uur begin ik met de workshop Mindfulness - de basis. In deze workshop maak je kennis met mindfulness. Op toegankelijke en interactieve wijze leer je de basis van mindfulness. Je gaat ontdekken wat het is, wat het voor je kan doen en hoe je het direct in je leven kunt toepassen.
. 
Details en verder aanbod vind je in de agenda op mijn website: link in bio! 
. 
Meer weten en/of aanmelden? Bel of stuur app naar 06 4329 8339 of stuur een mail (info@colindamans.nl).
. 
Ik heb er zin in, jij ook? Je bent in ieder geval van harte welkom!

@colindamans.nl

Door Corona en de maatregelen hebben met name mijn workshops en training stil gelegen, maar daarin komt nu verandering! Ik start namelijk weer met het geven van workshops. Live (dus niet online) en in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers. . Op woensdag 14 april van 09.00-11.00 uur begin ik met de workshop Mindfulness - de basis. In deze workshop maak je kennis met mindfulness. Op toegankelijke en interactieve wijze leer je de basis van mindfulness. Je gaat ontdekken wat het is, wat het voor je kan doen en hoe je het direct in je leven kunt toepassen. . Details en verder aanbod vind je in de agenda op mijn website: link in bio! . Meer weten en/of aanmelden? Bel of stuur app naar 06 4329 8339 of stuur een mail (info@colindamans.nl). . Ik heb er zin in, jij ook? Je bent in ieder geval van harte welkom!

Regelmatig deel ik iets van, over of voor de Geluksroute. Soms probeer ik dan in een paar korte zinnen uit te leggen wat het nu eigenlijk inhoud, die Geluksroute. En ook waarom ik het zo belangrijk en waardevol vind om daar een bijdrage aan te leveren. 
. 
Voor mij snijd het mes namelijk aan twee kanten: door datgene te delen wat ik graag wil delen, ben ik voor de Geluksroute een Geluksbrenger. Maar juist doordat er deelnemers zijn voor datgene wat ik wil delen, voel ik me tegelijkertijd ook een Geluksplukker! 
. 
Maar, niemand kan het zo mooi verwoorden als Marike van IJssel zelf, de bron van de Geluksroute. Daarom deel ik graag dit mooie artikel, waarin ze vertelt over de gedachte achter de Geluksroute.
. 
😊🍀☀️🧡🎁

@colindamans.nl

Regelmatig deel ik iets van, over of voor de Geluksroute. Soms probeer ik dan in een paar korte zinnen uit te leggen wat het nu eigenlijk inhoud, die Geluksroute. En ook waarom ik het zo belangrijk en waardevol vind om daar een bijdrage aan te leveren. . Voor mij snijd het mes namelijk aan twee kanten: door datgene te delen wat ik graag wil delen, ben ik voor de Geluksroute een Geluksbrenger. Maar juist doordat er deelnemers zijn voor datgene wat ik wil delen, voel ik me tegelijkertijd ook een Geluksplukker! . Maar, niemand kan het zo mooi verwoorden als Marike van IJssel zelf, de bron van de Geluksroute. Daarom deel ik graag dit mooie artikel, waarin ze vertelt over de gedachte achter de Geluksroute. . 😊🍀☀️🧡🎁

😳😱
Ehhhhhh...... dat is toch wel even schrikken als je dit aantreft als je in de ochtend beneden komt. Vooral als je beseft dat je een binnenkat hebt.......... 🐱🐭

@colindamans.nl

😳😱 Ehhhhhh...... dat is toch wel even schrikken als je dit aantreft als je in de ochtend beneden komt. Vooral als je beseft dat je een binnenkat hebt.......... 🐱🐭

Hoe ontstaat emotionele verwaarlozing eigenlijk? 
. 
Emotionele verwaarlozing valt onder de categorie vroegkinderlijke trauma’s. Dat klinkt heel heftig, en de gevolgen zijn dat ook, toch hoeft het niet altijd als zodanig te zijn ervaren, althans niet bewust. Sterker nog, in eerste instantie lijkt het alsof er nooit iets is gebeurd. 
. 
Maar hoewel het lijkt alsof er niets aan de hand is, alsof er niets gebeurd is, komt emotionele verwaarlozing niet zomaar uit de lucht vallen. Een aantal belangrijke kindervaringen zijn aan te wijzen als bron van emotionele verwaarlozing. 
. 
Welke dat zijn en wat je eraan kunt doen lees je in mijn nieuwe artikel. Link in bio.

@colindamans.nl

Hoe ontstaat emotionele verwaarlozing eigenlijk? . Emotionele verwaarlozing valt onder de categorie vroegkinderlijke trauma’s. Dat klinkt heel heftig, en de gevolgen zijn dat ook, toch hoeft het niet altijd als zodanig te zijn ervaren, althans niet bewust. Sterker nog, in eerste instantie lijkt het alsof er nooit iets is gebeurd. . Maar hoewel het lijkt alsof er niets aan de hand is, alsof er niets gebeurd is, komt emotionele verwaarlozing niet zomaar uit de lucht vallen. Een aantal belangrijke kindervaringen zijn aan te wijzen als bron van emotionele verwaarlozing. . Welke dat zijn en wat je eraan kunt doen lees je in mijn nieuwe artikel. Link in bio.

Er is weer een nieuwe editie van mijn inspiratiebrief! ☀️
. 
Benieuwd? Lees 'm dan direct via de link in de bio. 
. 
Geen edities meer missen? Meld je dan ook direct aan. 😄

@colindamans.nl

Er is weer een nieuwe editie van mijn inspiratiebrief! ☀️ . Benieuwd? Lees 'm dan direct via de link in de bio. . Geen edities meer missen? Meld je dan ook direct aan. 😄

Een prachtige bijdrage van Denise Hagmeijer voor internationale vrouwendag! Want ja, zeer zeker, ook als je niet aan een of andere top staat, maar de nodige struggles ervaart in je leven, mag je jezelf als powervrouw zien!
Deze deel ik daarom graag met liefde voor jou! ☀️😘

@colindamans.nl

Een prachtige bijdrage van Denise Hagmeijer voor internationale vrouwendag! Want ja, zeer zeker, ook als je niet aan een of andere top staat, maar de nodige struggles ervaart in je leven, mag je jezelf als powervrouw zien! Deze deel ik daarom graag met liefde voor jou! ☀️😘

Techumerpleats
Het is zover! 
. 
Vanaf vandaag kun je mij ook vinden in de Techumerpleats, een gezondheidscentrum gevestigd in een prachtig gerenoveerde boerderij in Techum. Ik ben daar onderdeel van het team van zorgverleners. 
. 
Op deze fijne plek bied ik tijd, rust, ruimte en vertrouwen en help ik mensen de reis naar binnen te maken. Om zichzelf te ontmoeten en te leren kennen. Om zich (weer) te verbinden met hun eigen kern. Zo kunnen ze (weer) keuzes maken die echt bij hen passen. Dit levert ruimte en rust op, zowel privé als in werk. Ze gaan van het leven vanuit overlevingspatronen naar leven vanuit authenticiteit. Ze kunnen (weer) helemaal zichzelf zijn. En met deze basis kunnen ze hun eigen leven vormgeven, vanuit eigen kracht. En weer genieten en stralen! Iets wat ik iedereen van harte gun!
. 
Ik bied een-op-een coaching en begeleiding, maar geef ook workshops en trainingen. De planning hiervoor vind je binnenkort op mijn website www.colindamans.nl. 
En één keer per maand heb ik een inloopspreekuur. De eerste is op woensdagochtend 10 maart, van 08.30 - 10.30 uur. De volgende zijn steeds op de eerste woensdagochtend van de maand. 
. 
Nieuwsgierig? Bel, app of mail gerust, of kom eens langs tijdens het inloopspreekuur. Ik ontmoet je graag!

@colindamans.nl

Het is zover! . Vanaf vandaag kun je mij ook vinden in de Techumerpleats, een gezondheidscentrum gevestigd in een prachtig gerenoveerde boerderij in Techum. Ik ben daar onderdeel van het team van zorgverleners. . Op deze fijne plek bied ik tijd, rust, ruimte en vertrouwen en help ik mensen de reis naar binnen te maken. Om zichzelf te ontmoeten en te leren kennen. Om zich (weer) te verbinden met hun eigen kern. Zo kunnen ze (weer) keuzes maken die echt bij hen passen. Dit levert ruimte en rust op, zowel privé als in werk. Ze gaan van het leven vanuit overlevingspatronen naar leven vanuit authenticiteit. Ze kunnen (weer) helemaal zichzelf zijn. En met deze basis kunnen ze hun eigen leven vormgeven, vanuit eigen kracht. En weer genieten en stralen! Iets wat ik iedereen van harte gun! . Ik bied een-op-een coaching en begeleiding, maar geef ook workshops en trainingen. De planning hiervoor vind je binnenkort op mijn website www.colindamans.nl. En één keer per maand heb ik een inloopspreekuur. De eerste is op woensdagochtend 10 maart, van 08.30 - 10.30 uur. De volgende zijn steeds op de eerste woensdagochtend van de maand. . Nieuwsgierig? Bel, app of mail gerust, of kom eens langs tijdens het inloopspreekuur. Ik ontmoet je graag!

Vandaag is het Nationale Complimentendag!
. 
Een leuke dag die veel positieve energie kan brengen! Want wat is er nu fijner dan complimenten geven en krijgen? 
. 
Complimenten zorgen ervoor dat je naar de positieve kant kijkt. Dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Ze versterken het gevoel van eigen waarde en kunnen je ook enorm motiveren. Je kunt er dus een groot verschil mee maken. 
. 
Complimenten kun je trouwens nooit teveel geven of krijgen. Wist jij bijvoorbeeld dat elk ontvangen punt van kritiek als tegenhanger zo’n 5 complimenten nodig heeft om de ‘schade’ die door de kritiek is aangedaan, weer ongedaan te maken? Compliment nummer 6 zorgt er dan pas voor dat de weegschaal echt doorslaat naar de positieve kant. Strooi vandaag dus royaal met complimenten! 
. 
En als je toch bezig bent, vergeet dan ook niet jezelf te complimenteren! We kijken makkelijk en snel naar dat wat we niet goed doen. We leveren onszelf makkelijk kritiek. Maar ook daarin geldt dezelfde balans. Geef dus ook jezelf volop positieve aandacht. 
. 
En krijg je zelf een compliment, neem deze dan ook echt in ontvangst. Zeg ‘dank je wel’ en wuif het compliment niet weg door ‘ach, het was niets’, of ‘het was in de aanbieding’, of iets dergelijks. Want precies daarmee ontkracht je de positieve waarde van het compliment en haal je indirect jezelf weer naar beneden. 
. 
O, enne... nu we weten hoe waardevol complimenten zijn, zullen we dan afspreken dat we na vandaag niet stoppen, maar gewoon door blijven gaan met het geven van complimenten? 
😄😉

@colindamans.nl

Vandaag is het Nationale Complimentendag! . Een leuke dag die veel positieve energie kan brengen! Want wat is er nu fijner dan complimenten geven en krijgen? . Complimenten zorgen ervoor dat je naar de positieve kant kijkt. Dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Ze versterken het gevoel van eigen waarde en kunnen je ook enorm motiveren. Je kunt er dus een groot verschil mee maken. . Complimenten kun je trouwens nooit teveel geven of krijgen. Wist jij bijvoorbeeld dat elk ontvangen punt van kritiek als tegenhanger zo’n 5 complimenten nodig heeft om de ‘schade’ die door de kritiek is aangedaan, weer ongedaan te maken? Compliment nummer 6 zorgt er dan pas voor dat de weegschaal echt doorslaat naar de positieve kant. Strooi vandaag dus royaal met complimenten! . En als je toch bezig bent, vergeet dan ook niet jezelf te complimenteren! We kijken makkelijk en snel naar dat wat we niet goed doen. We leveren onszelf makkelijk kritiek. Maar ook daarin geldt dezelfde balans. Geef dus ook jezelf volop positieve aandacht. . En krijg je zelf een compliment, neem deze dan ook echt in ontvangst. Zeg ‘dank je wel’ en wuif het compliment niet weg door ‘ach, het was niets’, of ‘het was in de aanbieding’, of iets dergelijks. Want precies daarmee ontkracht je de positieve waarde van het compliment en haal je indirect jezelf weer naar beneden. . O, enne... nu we weten hoe waardevol complimenten zijn, zullen we dan afspreken dat we na vandaag niet stoppen, maar gewoon door blijven gaan met het geven van complimenten? 😄😉

Een tijdje geleden heb ik de hulp in geroepen van Manda Gritter van PicturePower. Ik wilde graag op een heldere manier in beeld brengen wat iemand kan verwachten van een coachtraject bij mij. Deze fijne samenwerking heeft een prachtige praatplaat opgeleverd, een resultaat waar ik erg blij mee ben!

Natuurlijk ben ik juist ook heel benieuwd naar jouw reactie. Ik hoor graag wat deze praatplaat bij jou oproept. Dus voel je vrij en uitgenodigd om te reageren, ik ben er je dankbaar voor!

@colindamans.nl

Een tijdje geleden heb ik de hulp in geroepen van Manda Gritter van PicturePower. Ik wilde graag op een heldere manier in beeld brengen wat iemand kan verwachten van een coachtraject bij mij. Deze fijne samenwerking heeft een prachtige praatplaat opgeleverd, een resultaat waar ik erg blij mee ben! Natuurlijk ben ik juist ook heel benieuwd naar jouw reactie. Ik hoor graag wat deze praatplaat bij jou oproept. Dus voel je vrij en uitgenodigd om te reageren, ik ben er je dankbaar voor!

Subscribe to our notifications

Join the community of users with the latest news from all social networks!